Reisadviseurs blijven positief en waarderen de steun

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op donderdag 6 januari 2022 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2021 is gekozen en zo de opvolger wordt van Hoveniersbedrijf Stef van den Berg. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag The Travel Company You & Me.

“Deze nominatie hebben we niet zien aankomen en het voelt goed dat we gewaardeerd worden”, zeggen Judith Jongejan (41) en Mieke Schenk (42) van The Travel Company You & Me. De dames zitten in een zware tijd. Veel reizen, waarvan het werk is gedaan, zijn gecanceld en dus bleven de inkomsten uit.

Het reisbureau kende een mini-opleving in de zomermaanden, maar dat mocht eigenlijk geen naam hebben. “We doen wat we moeten doen. We hebben moeilijke jaren gehad, en de vooruitzichten voor de komende periode zijn niet goed. Het is fijn dat we steun en medeleven krijgen van de collega-ondernemers van de Zakenclub. Om toch inkomsten te krijgen, hebben we beiden een baan erbij genomen. Toch blijven we positief. Ooit gaan wij onze passie weer volledig uitvoeren en onze klanten mooie vakanties bezorgen!”

Persoonlijker

The Travel Company You & Me is wel al aan het boeken voor de zomermaanden. De persoonlijke reisadviseurs zien hierbij een nieuwe trend. “Onze klanten willen meer privé en naar plekken gaan waar vakantie kleinschaliger wordt gevierd. De plekken waar massatoerisme op afkomt zijn minder populair. We hebben al de nodige vakanties geboekt naar Zuid-Europese landen. In Spanje doen de villas met een zwembad het goed. Agriturismo in Italië wordt populairder. Hier kun je vakantie vieren op een boerderij. Voor liefhebbers van Griekenland hebben we prachtige, onbekendere badplaatsen. Dit land kennen we bijzonder goed en we kennen de juiste plekken waar je heerlijk kunt genieten van een vakantie.”

Kijk voor meer informatie op: www.ttc.nl/youme

 

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info