René Hoogland zet zich weer in voor Bas van de Goor Foundation

Webike2changediabetes

Een nieuw jaar een nieuwe uitdaging! In navolging  van mijn deelname aan de Pyreneeën mtb challenge in 2016 heb ik “René Hoogland” besloten om mij weer in te zetten voor de Bas van de goor foundation.  Dit jaar ga ik van 10 september t/m 17 september  mee doen aan de tour du Mont Blanc in 6 dagen op de Mtb  om de Mont Blanc.  Met mijn deelname en uw steun kan de foundation  sportieve zomerkampen en gezinsweekenden organiseren voor kinderen met diabetes. En door mijn kennis en ervaring die ik tijdens de voorbereiding en de challenge leer, kan ik andere mensen met diabetes inspireren  en informeren over de combinatie sport en diabetes.

Om mijn deelname een succes te maken organiseer ik in samenwerking met sportcentrum Multifit op zaterdag 25 maart een spinning marathon t.b.v de Bas van de Goor foundation.  De spinning marathon vind plaats in de sportzaal boven in de Multitreffer. Aanvang 13:30uur t/m 16:30 Deelname kan al voor 10€ per uur

Voor info en opgave kunt u contact opnemen via renebike2changediabetes@ziggo.nl of 0636314609

Extra info: http://www.webike2changediabetes.nl/ en http://www.bvdgf.org/

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info