Revalidatie- en Behandelcentrum Samen start gratis inloopspreekuren

Revalidatie- & Behandelcentrum Samen start met gratis inloopspreekuren op de locaties Magnushof in Schagen, De Bron in Schagen, De Trambaan in Nieuwe Niedorp en Noorderlicht in Hippolytushoef. Elke maandag van 09.00 – 10.00 uur is iedereen van harte welkom om binnen te lopen en te kijken wat de aanwezige fysiotherapeut kan betekenen. De fysiotherapeuten werken nauw samen met de ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten van het Revalidatie- & Behandelcentrum en kunnen bezoekers van een gedegen vrijblijvend advies voorzien.

De inloopspreekuren vinden plaats op de decentrale behandelruimtes in bovengenoemde locaties. Met meerdere behandelruimtes in de regio kunnen onze behandelaren dichter bij hun cliënten werken. In de decentrale behandelruimtes staan diverse moderne trainingsapparaten. Mensen kunnen in deze behandelruimtes fysiotherapie krijgen. Ook kunnen de andere behandelaren hier afspraken plannen. In totaal heeft Samen vier van deze behandelruimtes, in Magnushof, De Bron, De Trambaan en Noorderlicht.

Over Revalidatie- & Behandelcentrum Samen
Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen. Het centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.

Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Schagen, maar de behandelaren komen ook bij mensen thuis. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info