Rollatorkeuring in De Zandstee

Revalidatie- en Behandelcentrum Samen houdt de komende maanden in verschillende locaties van Woonzorggroep Samen rollatorkeuringen. Zo ook woensdag 14 mei van 9.30 tot 11.30 uur in De Zandstee in ’t Zand.

Tijdens de rollatorkeuring wordt de rollator door een fysiotherapeut van Woonzorggroep Samen nagekeken en ingesteld op de persoonlijke situatie van de gebruiker. De rollatorkeuringen worden georganiseerd in samenwerking met het HMC.
Door de rollator regelmatig na te laten kijken, wordt het gebruik van de rollator geoptimaliseerd en het valgevaar beperkt. De rollatorkeuringen zijn gratis en zijn zowel voor cliënten van Woonzorggroep Samen als voor niet-cliënten toegankelijk. Aanmelden voor de rollatorkeuring is niet nodig. Bel voor meer informatie met Revalidatie- en Behandelcentrum Samen via tel. 0224-211149 of stuur een e-mail naar: behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nlof bij De Zandstee zelf. Op www.woonzorggroepsamen.nl zijn alle geplande rollatorkeuringen te vinden.

 

 

Over Revalidatie- en Behandelcentrum Samen

Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen. Het centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie. Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Magnushof, Schagen, maar de behandelaren komen ook bij mensen thuis.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info