Ron Jimmink en Nighel de Jong clubkampioenen van TTV Doko

Elf senioren streden vorige week om het clubkampioenschap bij tafeltennisvereniging Doko. Er werd gekozen om een volledige 11-kamp te spelen. Gestart werd – hoe kan het ook anders – om 11.00 uur.

De strijd kenmerkte zich door veel spannende partijen die pas in de vijfde game beslist werden. Het werd dan ook een slijtageslag voor een aantal deelnemers. Gelukkig waren er broodjes van Tineke om de spelers weer van nieuwe energie te voorzien. Tegen 16.30 uur was de laatste wedstrijd gespeeld en kon de einduitslag opgemaakt worden. Na wat gereken was de einduitslag als volgt:

1. Ron                 7. Nico
2. Peter               8. Arjen
3. Ingmar             9. Jacco
4. Adriaan           10. Hans
5. Ton                 11. Martin
6. Jan

Jeugd
Op vrijdag speelde de jeugd hun clubkampioenschap. Vijf spelers streden om de felbegeerde titel, vermelding op de wisselbokaal en de trofeeën. Er werden mooie en spannende partijen gespeeld waarbij meerdere malen de vijfde game de beslissing moest brengen. Om 20.15 uur werd de finale gespeeld tussen Kevin en Nighel. Beide spelers hadden alle voorgaande wedstrijden gewonnen. Ook de finale was zeer spannend en werd beslist in de vijfde game. Nighel wist deze game met 11-8 te winnen en werd zo de clubkampioen 2013-2014 bij de jeugd. De volledige uitslag is als volgt:

1. Nighel
2. Kevin
3. Sam
4. Rizzo
5. Thijs

Clubkampioenschappen 2013-2014

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info