Ron van Lierop Nederlands Kampioen leliekeuren

Woensdag 15 juni heeft de laatste leliekeuring plaatsgevonden in BolleNoord. Ron van Lierop is Nederlands Kampioen Leliekeuren bij het topklassement geworden. De tweede en derde prijs zijn behaald door Cor de Waard en Jeffrey van Woesik. De prijzen zijn uitgereikt door Jeroen van het Kaar vanuit het bestuur.

De prijswinnaars van de senioren zijn: Nick Broersen op de eerste plaats. Tweede en derde zijn geworden Wim Smit en Nick van der Wereld met hetzelfde aantal strafpunten. De prijswinnaars bij de junioren zijn op de eerste plaats Kiki Veldman, gevolgd door Roy Spitters en op de derde plaats Sammy Kesteloo. De soortenkennis is gewonnen door: Karel Kesteloo. Getalenteerde nieuwkomers/runners ups zijn: Ruud Sneekes, Arjo van den Berg, Nick Bakker, Susan Pennings en Bart Ammerlaan.

De lelies van de laatste keuring zijn ingezonden door Gebr. Vletter en den Haan, Mak Breeding, GAV Lilies en Marklily. Er waren gemiddeld 125 deelnemers per keer. De deelnemers worden gecomplimenteerd dat ze zo dicht bij de score van de jury komen. De laatste avond is feestelijke afgesloten met een hapje en een drankje.
P-Tempoline NK Leliekeuren bedankt haar sponsoren, de deelnemers, inzenders van de lelies en speciale woord van dank naar de jury.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info