Samen dertig jaar werkervaring

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op woensdag 6 januari 2016 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2015 is gekozen en zo de opvolger wordt van EMT. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: The Travel Company You & Me.

Social media kleurde oranje door de tassenactie van The Travel Company You & Me. De zelfstandige reisadviseurs Mieke Schenk-van der Linden (36) en Judith Deutekom-Jongejan (35) hebben afgelopen jaar een actie gehouden waarbij klanten een You & Me tas kregen bij hun reispapieren waar ze op het vakantieadres mee op de foto konden gaan. “De actie was een groot succes”, zeggen de dames in koor.

Judith en Mieke, samen goed voor meer dan dertig jaar werkervaring in de reisbranche, vervolgen: “We ontvingen heel veel leuke foto’s. De winnaar krijgt een reischeque.” The Travel Company You & Me toont zich met opvallende acties in de regio. “We zijn bewust heel actief. Ook op facebook en op onze website staan geregeld reisverhalen en tips. Zo hopen we onze volgers vakantiekriebels te bezorgen.”

Rondreizen
De personal travel agents zien een tendens dat klanten nog voor de Zandtemer kermis is gevierd de zomervakantie al boeken. Hoe eerder je boekt, hoe meer mogelijkheden je hebt. “Het is een trend van de laatste tijd dat opa en oma met kinderen en kleinkinderen reizen van Mallorca tot Zuid-Afrika boeken. Wij zijn van alle markten thuis. Naast zonvakanties, boeken we ook veel stedentrips, campingvakanties en rondreizen naar bijvoorbeeld Amerika en Azië. Natuurlijk blijven ook de vele all inclusive vakanties in Europa en Caribbean populair. Je kunt voor iedere reis bij ons terecht.” Voor meer informatie: www.youandmereisadvies.nl.

Genomineerde You and Me 2

Genomineerde You and Me

FOTOGRAFIE ANDRÉ SONDERMAN

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info