Schagen FM zoekt versterking in de regio

Schagen FM wil haar lokale verankering versterken en is op zoek naar correspondenten in de dorpskernen van de gemeente Schagen.

Via televisie, radio en internet  houdt Schagen FM de bewoners van de gemeente Schagen op de hoogte van het dagelijks, actueel en lokaal nieuws. Om dit voor alle dorpskernen in de gemeente zo goed mogelijk te doen, vraagt veel tijd en inzet van het team. Reden voor de redactie om op zoek te gaan naar correspondentendie zijn of haar dorpskern goed kent.

Onze correspondenten dragen bij aan één van de belangrijkste taken van de omroep: het brengen van lokaal nieuws.De werkzaamheden laten zich goed combineren met studie of zorg voor het gezin. Er wordt van huis uit gewerkt. Van een correspondent wordt verwacht dat hij/zij het leuk vindt om bijeenkomsten te bezoeken, evenementen te verslaan en te schrijven over allerhande plaatselijke activiteiten.

Lijkt het jou leuk om tegen een kleine vergoeding als lokale correspondent voor Schagen FM aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Ed van Oerle via 0224-218218 of mail naar info@schagenfm.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info