Scholierenveldloop in Schagen en Zijpe

Sportservice Schagen organiseert in samenwerking met atletiekvereniging TAS ’82 alweer voor de negende keer de Scholierenveldloop voor kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisscholen uit de regio Schagen en de regio Zijpe.

Woensdag 8 oktober is de atletiekbaan in Schagen het decor voor de negende editie van de Scholierenveldloop in Schagen. Net als vorig jaar is er ook een serie voor de leerkrachten en ouders. De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier voorop staat. De loop voor groep 3 tot en met 8 en voor de ouders en leerkrachten gaat over een afstand van 1000 meter waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom de atletiekbaan van TAS ‘82. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt een kortere route over de atletiekbaan uitgezet. In verschillende categorieën wordt er gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 13.30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om circa 16.00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor hun deelname een herinnering.

 

Inschrijven kan via de school of via Sportservice Schagen, tel. 0224-214774, of via een webformulier op www.sportserviceschagen.nl. Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met de benodigde inschrijfformulieren. Uiterlijk 26 september moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn. Neem voor meer informatie contact op met Sportservice Schagen (Talisa van der Fluit of Ciska Bosma), tel. 0224-214774.

Alle leerlingen uit de Schagen en de voormalige gemeente Zijpe kunnen deelnemen aan de Scholierenveldloop. (Foto: Sportservice Noord-Holland)
Alle leerlingen uit de Schagen en de voormalige gemeente Zijpe kunnen deelnemen aan de Scholierenveldloop. (Foto: Sportservice Noord-Holland)
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info