Secret Scan van winkels: meld uw winkel gratis aan

Eind oktober/begin november 2015 wordt een Secret Scan gehouden in Schagen. Dit project is erop gericht om onder andere overval en winkeldiefstal tegen te gaan. Een Mystery Guest gaat daarom op pad bij winkeliers die zich hiervoor aanmelden. De Mystery Guest doet zich voor als een gewone klant, maar wel met de bedoeling om ongeoorloofd iets weg te nemen uit de winkels.

Op maandagavond 2 november is de evaluatieavond en krijgen de ondernemers te horen of en wat zij konden doen om hun zaak (nog) veiliger te maken. Alle ondernemers uit de gemeente Schagen zijn van harte uitgenodigd om zich aan de melden voor de Secret Scan én zijn, eventueel samen met hun personeelsleden, van harte welkom om de evaluatiebijeenkomst bij te wonen op maandagavond 2 november.

Ja, ik wil meedoen!
Wilt u dat de Mystery Guest ook een veiligheidsscan maakt van uw winkel? Meldt u dan aan voor de gratis Secret Scan en kom maandagavond 2 november naar het gemeentehuis aan de Laan 19 in Schagen. U bent vanaf 18:00 uur van harte welkom.
Tijdens de bijeenkomst, in het bijzijn van burgemeester Marjan van Kampen-Nouwen, laat de Mystery Guest zien welke artikelen hij heeft kunnen ‘stelen’ en worden de onveilige situaties, zoals overval en inbraakrisico’s, besproken. U en uw medewerkers horen dan ook hoe u winkeldiefstal, overvallen en inbraak kunt voorkomen. U ontvangt een verslag van de bijeenkomst met de resultaten, conclusies en aanbevelingen van de Secret Scan en een scoreformulier met toelichting voor uw eigen bedrijf. Uiteraard krijgen ‘gedupeerde’ ondernemers hun eventuele gestolen goederen terug.
Aanmelden kan bij Nancy Dijkstra via e-mailadres nancy.dijkstra@schagen.nl. Ook voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u contact met haar opnemen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info