Seniorenfietsfestival in ‘t Zand

De Seniorenraad en de ANBO afdeling Zijpe organiseren op zaterdag 30 augustus een Seniorenfietsfestival voor 55-plussers op en rond het sportcomplex van Geel-Zwart in ’t Zand.

Het doel van de dag is dat senioren zich goed blijven bewegen. Op speelse wijze zal hier tijdens het festival aandacht aan worden besteed. Denk hierbij aan standhouders,een proefritje op een E-Bike en een stuntfietser.
Voor de middag staat een fiets- en een rollatorwandeltocht op het programma. Verder is er een optreden van een drumband, een popkoor en ook aan de inwendige mens wordt gedacht.
Er is gratis koffie thee en frisdrank door middel van consumptiebonnen en een broodje. Wanneer heeft u voor het laatst poffertjes gegeten? Dit kan op deze dag.

De dag begint om 10.30 uur met een rondgang door het dorp vooraf gegaan door de drumband en een duofiets Deze start op het pleintje bij de kerk. Om 13.00 uur start de fietstocht en de rollatorwandeltocht. Voor informatie belt u met de Seniorenraad of de ANBO Zijpe (tel: 06-23336861).

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info