Sinterklaasfeest Sint Jozefschool, Zandhope en Peuterspeelzaal

Vol verwachting klopte ons hart: zouden de Sint met zijn Pieten weer de school bezoeken? Rond half negen was er ineens veel lawaai. Het leek wel een ambulance of een brandweerauto.

Het bleek een brandweerauto met loeiende sirene te zijn. Wat was er toch allemaal aan hand? Een brandweerwagen vol met Pieten, maar waar is Sinterklaas? Grote paniek! Sinterklaas is zoek, dus Pieten gaan snel op zoek naar Sint. Eenmaal binnen op school werd er door kinderen en de Pieten naar Sinterklaas gezocht. Gelukkig werd hij al snel gevonden op school.

De Sint lag nog in zijn bed te slapen in de speelzaal. Hij was nog een beetje slaperig. Wat bleek: Sinterklaas was zo jaloers dat de Pieten al enige tijd op school mochten slapen dat hij dacht nu mag ik een nachtje slapen. Na het welkom heten van de Sint gingen alle groepen naar hun eigen klas om hem vervolgens een bezoekje te brengen in de speelzaal. De Sint had ook dit jaar weer aan iedereen gedacht en had voor iedereen een pakje mee. Jammer genoeg waren Jasper en Bart ziek en deze dag niet op school, maar gelukkig ging er een Zwarte Piet met de cadeautjes naar hun toe. Het was ook dit jaar weer een fantastisch feest.

FOTO’S AANGELEVERD

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info