Sinterklaasintocht ’t Zand

Zaterdag 23 november komt Sinterklaas naar ’t Zand. Zoals ieder jaar verzamelen de kinderen zich om 13.00 uur op het kerkplein. De stoet loopt vervolgens naar de aanlegsteiger aan de zuidkant van de Kanaalkade om te kijken of de Sint ook dit jaar ’t Zand weer weet te vinden.

Het Sinterklaascomité laat weten: ‘Nadat we Sint en zijn pieten verwelkomd hebben lopen we een route door het dorp richting de Jonge Prins waar we een gezellig uurtje met Sinterklaas en zijn pieten hebben. Om 15.00 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. De kinderen krijgen op school een kleurplaat die ze kunnen inkleuren/plakken of schilderen. Deze kleurplaat kunnen ze tot en met 22 november inleveren bij bakkerij Slijkerman.’

Ook dit jaar verblijven Sinterklaas en zijn Pietjes weer in Korenmolen de Hoop aan de Parallelweg 33 in ’t Zand. De openingsdagen zijn: 24,26,27,28 en 30 november en 1 en 3 december. Zaterdag en zondag van 10 tot 16.00 uur en doordeweeks van 14.00 tot 16.00 uur. Entree is € 1,50. Contant betalen, geen pin.

De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door Zakenclub ’t Zand, Dorpsraad ’t Zand en Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten.

Download de kleurplaat hier:  Sinterklaas kleurplaat 2019

 

 

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info