Social Wall op Duurzaamheidspodium Schagen

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, worden in Schagen ondernemers met elkaar en met jongeren verbonden. Tijdens het Duurzaamheidspodium in CineMagnus is er live op het scherm te zien hoe vraag en aanbod elkaar vinden. Ondernemers die een vraag hebben aan andere ondernemers of die bijvoorbeeld een stagiair nodig hebben kunnen hun vraag of aanbod op de Social Wall plaatsen. Studenten die juist zoeken naar zo’n kans, melden zich aan.

Gemeente Schagen wil op een positieve manier een bijdrage leveren aan de versnelling van een duurzame samenleving. Op het Duurzaamheidspodium worden ondernemers van nu en van de toekomst met elkaar verbonden worden. Duurzame ideeën, visies en behoeften worden met elkaar gedeeld.
Social Wall

Tijdens het Duurzaamheidspodium wordt er een Social Wall gestart. Dit is een portaal om met elkaar in contact te komen. Als er ondernemers zijn met een vraag kunnen zij zich aanmelden op de Social Wall. Een andere ondernemer kan de oplossing hebben en zich ook melden. Zo creëren we kansen. Dat geldt ook voor ondernemers die een student zoeken, meer informatie of iets anders waarmee een aanwezige op het podium kan helpen. Het is wel nodig dat de ondernemers hun Twitter en Linkedin hebben ingesteld. Tijdens het evenement is er een social media-expert aanwezig om te helpen bij vragen hierover.

Aanmelden
Ondernemers of studenten die zich nog niet hebben aangemeld en wel willen meedoen aan het Duurzaamheidspodium, kunnen meer informatie vinden op www.schagen.nl/dzp

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info