Spar Nielsen overtreft zichzelf

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op donderdag 6 januari 2022 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2021 is gekozen en zo de opvolger wordt van Hoveniersbedrijf Stef van den Berg. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Spar Nielsen.

Spar Nielsen heeft een complete metamorfose gehad het afgelopen jaar. De klanten, het personeel en zelfs de eigenaren Age (39) en Carla (54) Nielsen-Vermeulen moesten de supermarkt opnieuw leren kennen. “Het was heel spannend, maar het is door iedereen fantastisch ontvangen.”

Als een ware gastvrouw stond Carla de klanten de eerste week te woord. “In de Spar loop je nu de dag door. Je begint in de ochtend met een kopje koffie en het ontbijt, daarna de lunch en vervolgens ga je richting het avondeten.” Het assortiment werd fors uitgebreid. “Je kunt bij ons terecht voor salades, smoothies, pizza’s en er is groot broodeiland waar je onder meer belegde broodjes kunt verkrijgen. De salades zijn niet aan te slepen. Dat is zo leuk. En wat dacht je van de spinazie smoothie. Daar zag ik om eerlijk te zijn tegenop, maar de mensen komen er voor terug. Geweldig toch! Ook de pizza’s weten de klanten te vinden. Tijdens de Formule 1 stonden we dertig pizza’s af te bakken. We zijn zelfs in training geweest om de kwaliteit van de pizza’s en de broodjes hoog te houden.”

Sportplaatjesactie

De Spar staat er bijzonder goed op in het dorp. De sportplaatjesactie liep als een trein. Het bedrijfsleven weet de winkel te vinden voor belegde broodjes en verse sapjes. Verder is de Spar de eerste werkgever voor veel dorpsgenoten. “We zijn heel trots op onze zaak. Het is ook enorm dankbaar werk dat we mogen verrichten met ons goede en gezellige team.”

Kijk voor meer informatie op: www.spar.nl/winkels/spar-nielsen-17

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info