Spelersbus geeft Geel-Zwart ’30 E1 inspiratie

Wat enkele weken begon als een ‘losse flodder’ eindigde zaterdagmorgen in alle vroegte als grote verassing voor de spelers van E1. Tot hun grote verbazing vertrokken ze deze morgen met een spelersbus naar Spirit in Hoogkarspel. Omdat de aanvang reeds om 8.45 uur was, werd al om 7.30 uur vertrokken. Met een grote groep supporters waaronder hoofdtrainer Ed van de Pol.

Tijdens de reis werd er genoten van een door de Spar ’t Zand gesponsorde ontbijt. Voor de wedstrijd kregen de spelers wat tips van de hoofdtrainer en een goede warming-up volgde. Met de juiste ‘spirit’ begon de E1 aan de wedstrijd en dat zorgde ervoor dat er met een 13-1 overwinning huiswaarts werd gereden.
Trainer Jan de Vries: ,,Het seizoen tot nu toe is wederom prima. Begonnen met aantal oefenwedstrijden (Grashoppers, Petten en Callantsoog) en daarna de competitie. Van de vierde naar de derde klasse gegaan maar ook hier laten ze duidelijk zien over veel talent, inzet en spelvreugde te bezitten. Slechts één nederlaag tegen Flevo en overige allemaal nette overwinningen. Maar niet één zo ruim als afgelopen zaterdag! Komende zaterdag komt Schagen op bezoek. Ook dit team heeft slechts één nederlaag geleden dus wordt er een spektakel in de Leeuwenkuil verwacht. Hopelijk kunnen we weer rekenen op supporters maar ook op E1 zelf!” De spelers en begeleiding danken de sponsoren (busonderneming Haulo en Spar ’t Zand) voor deze onvergetelijke ochtend.

FOTO’S AANGELEVERD

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info