Spoelerij Sneekes blij met erkenning

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 15 januari 2019 in Sportcafé ’t Zand wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2018 is gekozen en zo de opvolger wordt van Art & Metal. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Rob en Dirk Sneekes.

 

Rob Sneekes is blij met de erkenning die Spoelerij Sneekes krijgt met de nominatie voor de Ondernemersverkiezing. “Het is heel leuk als collega-ondernemers je op deze manier steunen. We hebben dit jaar veel steun en medeleven uit het dorp gehad.”

 

Al sinds 1989 houdt de Fa. Sneekes zich bezig met het spoelen van bloembollen op de locatie in ’t Zand. Het bedrijf biedt diverse soorten spoelmogelijkheden aan. “Met mijn vader en Jeroen Kok vormen we de hoofdmoot”, zegt Rob Sneekes (38). “In de seizoenen huren we werknemers in. Tijdens het spoelen van de tulpen in de zomer loopt er tien tot twaalf man extra. In de winterperiode komen er vanuit de firma twee werknemers meehelpen. Op die manier kunnen we het goed aan.” Kijk voor informatie op www.fa-sneekes.nl.

 

Klik hier voor de kerstkrant ’t Zand inZicht met daarin een uitgebreid interview met Rob en Dirk Sneekes.

Foto gemaakt door André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info