Informatie

Handbalvereniging Geel-Zwart is een actieve vereniging waar spelplezier hoog in het vaandel staat. Daarnaast is er altijd sportieve ambitie om elk jaar jezelf te verbeteren en als team weer een mooie prestatie neer te zetten. Deze doelstelling is vereniging breed voor zowel het Dames 1 team, Dames 2 team, als de recreantenteams en zeker ook voor de jeugdteams van A tot F.

Dames 1 en jeugdteam A1 spelen de zaalcompetitie, de andere teams spelen daarnaast ook een voorjaars- en najaars competitie op de buitenvelden, bij sportpark de Leeuwenkuil.

De leden samen dragen de vereniging. Lid zijn van onze vereniging betekent sportief plezier voor iedereen, maar ook door en met iedereen. Natuurlijk is er een contributie verplichting maar daarnaast wordt van iedereen inspanning verwacht om de club samen draaiende te houden. Dus een zaal- of terreindienst, als scheidsrechter optreden bij wedstrijden, helpen om diverse fondswerf acties mogelijk te maken, een veiling organiseren, etc. Mede door dit beleid, en de gezamenlijke inzet van onze leden en vrijwilligers, kunnen we de contributie zo laag als mogelijk houden.

Het dorpsblad ‘de Sportvriend’ publiceert elke week de wedstrijdschema’s, uitslagen, verslagen en andere leuke wetenswaardigheden binnen onze vereniging.

Mocht u meer willen weten over onze mooie vereniging verwijzen wij u graag naar de website:

www.hvgeelzwart.nl

handbalvereniging gz