Informatie

Welkom bij The Serve.


Onze club is een club waar iedereen welkom is en veel gezelligheid heerst. Iedereen komt bij elkaar om met z’n allen een leuk potje te volleyballen. Er worden verschillende niveaus aangeboden van mini’s tot recreanten, er is dus voor ieder een team. Elke dinsdag getraind in de Multitreffer in ‘’t Zand.

Wij hebben sinds zomer 2020 een beachvolleybalveld ter beschikking gekregen van sportvereniging ZAP te Breezand. Tijdens de zomervakantie met genoeg animo gaan wij elke woensdag avond een potje beachvolleyballen.

Wat wij belangrijk vinden is de sportiviteit, gezelligheid, teamspirit en vooral plezier in het spel hebben.

Trainingen
Dames             19:15 – 20:45
Heren            20:45 – 22:15
Recreanten    19:30 – 21:00

De dames worden getraind door Jelger Vis de heren en recreanten trainen elkaar.

De trainingen worden altijd op de dinsdag geven. Tijdens de schoolvakanties wordt er ook getraind m.u.v. de dinsdag van de kermis en op feestdagen.

De 1e training is op de 1e dinsdag na de zomervakantie
De laatste training is op de laatste dinsdag voor de ledenvergadering, tevens wordt het seizoen afgesloten door een mixtoernooi voor de hele club.

Wij gaan er vanuit dat je altijd bij de trainingen aanwezig bent. Volleybal is tenslotte een temsport. Tijdens de trainingsavonden worden er veel oefeningen gedaan die samen uitgevoerd moeten worden. Als je niet kan trainen graag ruim op tijd afbericht bij de trainer.

 

Teams
Wij hebben op dit moment één dames team bij The Serve. In het speelseizoen 2018-2019 zijn de dames kampioen van de 3e klasse Regio West geworden en zijn gepromoveerd naar 2e klasse A.

Wij hebben op dit moment één heren team bij The Serve.

Op het moment heeft The Seve vele recreanten spelen.

Lees je dit en spreekt jou één van de teams aan, treuzel niet een stuur snel een mailtje naar info@theserve.nl!

Wedstrijden
De dames en heren spelen in de competitie in regio West. De thuiswedstrijden worden altijd op een dinsdag of zaterdag gespeelt. Wanneer de wedstrijd op een dinsdag is vervalt de training voor het desbetreffende team. De wedstrijden van de recreanten zijn eens in de 4 weken. Wanneer je niet kan meespelen met de wedstrijd graag ruim van te voren afbericht i.v.m. nog eventueel kunnen verplaatsen van de wedstrijd.

Ieder team heeft een eigen rij + was schema gemaakt, zodat ieder een keer rijd of de shirts wast voor het team. Wanneer je niet kan rijden, kan je altijd ruilen met een van de teamgenoten. Er worden ook wedstrijden gespeelt op Texel de kosten hiervan worden vergoed door de club.

 

Lidmaatschap
Wanneer je besluit om te gaan volleyballen bij The Serve mag je drie keer gratis mee trainen na de derde keer besluit je of je in het team wilt. Ieder lid krijgt bij aanvang van zijn/haar lidmaatschap een trainingspak van The Serve. Wanner je 3 jaar lid bent van de club is de trainingspak van jou. Is er een reden tot eerder stoppen is er een keuze om het trainingspak over te kopen of het pak weer in te leveren bij de club.

Contributie 2019-2020
Dames                                    €130
Heren                                    €130
Recreanten                           € 88

Stoppen met volleybal? Meld je dan vóór mei schriftelijk af bij het secretariaat. Ander blijf je automatisch lid voor het volgende verenigingsjaar.

Bestuur

Voorzitter                             Jelger Vis
Secretaris                             Shadee Streden
Penningmeester                  Ruud Timmer
Wedstrijdsecretaris            Esmee Stammes
Bestuurslid                           Peter Zuidema (scheidsrechter coördinator)
Bestuurslid                           Shadee Streden (sociale media)
Bestuurslid                           Jerry Vermeij (aanspreekpunt recreanten)