Sportcentrum Multifit blijft vernieuwen

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op woensdag 6 januari 2016 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2015 is gekozen en zo de opvolger wordt van EMT. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: Sportcentrum Multifit.

De ruimte werd liefst vijf keer zo groot. De verhuizing van sportcentrum Multifit binnen de Multitreffer naar de voormalige ruimte van de bibliotheek heeft de zaak geen windeieren gelegd. Eigenaar Hans van Stralen (50): “Wij groeiden uit ons jasje. In de nieuwe locatie zijn we vernieuwend en hebben we nieuwe toestellen kunnen plaatsen.”

Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij Multifit. “De intake is heel belangrijk”, zegt Van Stralen, die samen met zijn vrouw Abtal de sportschool runt. “Wij bespreken uitgebreid wat het doel is, de belastbaarheid en op welke termijn dit gerealiseerd dient te worden. We steken daar bewust veel tijd in. Onze klanten kunnen voor een ‘way of life’ kiezen. Bovendien hebben we nauw contact met een voedingsconsulent. Ook hebben we verschillende instructeurs rondlopen. Zo kun je bijvoorbeeld bij het spinnen op ieder gewenst niveau meedoen.”

Leerbedrijf
Multifit biedt naast personal training en spinning ook zumba, boksen, fitness en power yoga aan. Van Stralen blijft hierin constant vernieuwen. “Ik ga mee met de markt en wil vooroplopen. Ik bezoek geregeld collega-sportscholen en volg een cursus. Dit houdt mij scherp en zorgt ervoor dat wij ons op sportief gebied blijven uitbreiden. Wat ik zeker niet wil vergeten op te noemen is dat wij een erkend leerbedrijf zijn. Zo heeft basketballer Dion Halman onlangs zijn managementopleiding met succes bij ons afgerond.” Voor meer informatie: www.sportcentrummultifit.nl.

Multifit (1)

Multifit (2)

FOTOGRAFIE ANDRÉ SONDERMAN

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info