Sportief ’t Zand

Beste sporter, sportliefhebber of supporter,

We stonden zomaar even te kletsen tijdens de sportverkiezing van het jaar in de kantine van Geel Zwart. En waren het er over eens dat er in ’t Zand zoveel sporters zijn die knappe, bijzondere of mooie sportprestaties neerzetten, maar waar we zo weinig van weten of over horen. En met het verdwijnen van de Sportvriend verdwijnen zij misschien helemaal naar de achtergrond. Wist u bijvoorbeeld dat er in ’t Zand mensen zijn die hebben mee gedaan aan de Elfstedenroeimarathon? Weet u wie er jeu de boules kampioen is geworden dit jaar? Welk handbalteam 4 jaar achter elkaar kampioen werd?

Graag willen wij al deze Zandtemmer sporters een podium geven, juist de mensen die niet snel op de voorgrond treden en niet alleen aan het eind van het jaar. Daarom willen we, ter informatie/inspiratie/vermaak, via www.tzand.info het hele jaar door een update geven van de prestaties, overwinningen en bijzondere sportieve acties van Zandtemmers op alle nivo’s, leeftijden en sportgebieden.

Dit kunnen we echter niet alleen. Daar hebben we ‘informanten’ voor nodig, die ons wijzen op wat er zo al gebeurt en plaats vindt.
Daarom willen we u vragen of u tips wilt mailen naar sportieftzand@gmail.com en ons op deze manier wilt helpen om een leuke sportieve rubriek te maken.

Groetjes,
Saskia en Siska

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info