Sportinstuif en boardingvoetbal ‘t Zand

Sportservice Schagen houdt woensdag 29 januari van 14.00 tot 15.30 uur in sport- en evenementenhal de Multitreffer aan Willem ’t Hartplein 7 in ‘t Zand een sportinstuif en boardingvoetbaltoernooi.

Sportservice Schagen tovert de zaal om tot een waar sport- en spelparadijs en nemen divers materiaal mee waar kinderen uit groep 1 tot en met 8 mee kunnen spelen. Klimmen, klauteren, trampolinespringen of een partijtje knotshockey; er is voor iedereen iets leuks te doen. Als grote klapper wordt natuurlijk ook de mega-stormbaan opgeblazen. Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 die mee willen doen kunnen gewoon komen. Deelname is gratis, zaalschoenen zijn verplicht. Kom met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes want hoe meer kinderen er zijn, des te leuker het is!

Boardingvoetbaltoernooi

Naast de sportinstuif vindt deze middag een boardingvoetbal toernooi plaats voor kinderen uit groep 6 tot en met 8. Dit toernooi duurt net als de sportinstuif van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. In de luchtboarding wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder vaste keeper. De wedstrijden duren vijf minuten. Deelname aan het toernooi is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers (2 wissels) en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 6, 7 en/of 8 van de basisschool zitten. Er kunnen maximaal zestien teams deelnemen: vol is vol.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met de zondag 26 januari door een mailtje te sturen naar: aterpstra@sportserviceschagen.nl met daarin de volgende informatie: naam team, naam school, gemiddelde leeftijd spelers, het gewenste toernooi (’t Zand), telefoonnummer en e-mail van een contactpersoon. De komende weken vinden er in verschillende plaatsen sportinstuiven en boardingvoetbaltoernooien plaats, georganiseerd door Sportservice Schagen. Neem eens een kijkje op www.sportserviceschagen.nl. Onder het kopje ‘evenementen’ is een overzicht te vinden van de diverse activiteiten.

Sportinstuif

Foto: Sportservice Noord-Holland

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info