Sportverkiezing en nieuwjaarswedstrijd Geel Zwart

Geel Zwart houdt morgen (zondag 3 januari) de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. In de kantine zijn vrijwilligers en leden van de club vanaf 12.30 uur uitgenodigd.

De middag wordt begonnen met de bekendmaking van de sportverkiezing 2015. Dertig sportliefhebbers uit ’t Zand en de Stolpen konden de afgelopen maand een stem uitbrengen. Aansluitend vindt de 41e Nieuwjaarswedstrijd plaats, waarna de tap in de kantine open gaat. Belangstellenden zijn van harte welkom.

In 1968 was er de eerste sportverkiezing in ‘t Zand. De namen van alle winnaars staan op de wisselbeker die 3 januari aan de winnaar van 2015 wordt uitgereikt. In de eerste jaren werd de verkiezing gewonnen door Piet Bleijendaal, Cees Visser en Sjaak de Heij. Vorig jaar was het Carla Nielsen-Vermeulen die de beker in ontvangst mocht nemen. Op de tweede en derde plaats gevolgd door Rianne van Duin en Debby Burger. De winnaar kan natuurlijk ook een sportteam zijn. En het is ook heel goed mogelijk dat de jury kiest voor de vrijwilliger die zich jarenlang en/of buitengewoon inzet voor een Zandtemer sportvereniging of de sport in het algemeen.

Programma:
12.30 uur – De koffie staat klaar
13.00 uur – Bekendmaking sportman,-vrouw,vriend(in) of ploeg van 2015.
13.30 uur – Aftrap van de 41ste nieuwjaarswedstrijd, een mix van ‘oud’ spelers en de huidige generatie gaan de strijd met elkaar aan.
15.00 uur – Nieuwjaarsreceptie en verloting trekking.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info