Stem op je favoriete ondernemer

Zondag 13 december worden er in Pand Raak in Schagen drie awards voor ondernemers uitgereikt. Dit gebeurt tijdens de live podcast ‘Wij in de polder’ van presentator Jörgen Raymann en performance specialist Benito Doelwijt. Op de website www.wijindepolder.nl kan iedereen zijn of haar favoriete onderneming uit de gemeente Schagen nomineren door simpelweg een naam achter te laten op de site.

“We zijn ongelooflijk blij met dit idee en ondersteunen het dan ook van harte,” aldus wethouder Jelle Beemsterboer. “Alle hardwerkende ondernemers in onze dorpen en stad van gemeente Schagen verdienen een steuntje in de rug. We willen juist nu de aandacht vestigen op alle creatieve, zorgzame en inventieve ondernemers die Schagen rijk is. Dus ga allemaal stemmen! ”

Raak Awards

Er zijn drie verschillende awards:

  1. Best Achiever voor die ondernemer die, ook in deze gekke en moeilijke tijden, de core business heeft laten groeien of kansen en mogelijkheden heeft omgebogen en verzilverd.
  2. Best Innovator voor de creatiefste geest met de meest vernieuwende ideeën. Wie is het gelukt om het bedrijf te transformeren naar een succesvol product of dienst – zelfs in deze rare tijden?
  3. Boost Award voor de ondernemer die een hart onder de riem kan gebruiken, die een droom uiteen zag spatten en misschien zelfs uit pure noodzaak andere paden is gaan bewandelen.

Stemmen

Een jury kiest op 27 november in alle drie de categorieën een shortlist. Hierop kan vanaf 1 december, wederom door iedereen, een week lang gestemd worden. Via dezelfde website. Op 13 december worden, live, tijdens de podcast de awards uitgereikt.

Podcast ‘Wij in de toekomst’

Het idee voor de podcast en daarmee de ondernemersverkiezing komt uit de koker van presentator Jörgen Raymann en performance specialist Benito Doelwijt. In samenwerking met de zussen Lonneke en Marjolein Deutekom van Pand Raak. “Wij spreken in onze BNR podcast ‘Wij in de toekomst’ met gasten uit het Nederlandse bedrijfsleven en de politiek over de toekomst van werken en ontwikkelen. Een groot deel van deze toekomst wordt in de polder gecreëerd. Vandaar dat wij met het plan kwamen om onze podcast een keer in de polder op te nemen, zegt Benito. “Want soms vergeten we nog wel eens de prachtige bedrijven van buiten de randstad.”

Foto: Wij in de Polder – Jörgen Raymann, Benito Doelwijdt en wethouder Jelle Beemsterboer

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info