Stem op jouw favoriete naam voor het speelschip

Beste landrotten,

Op onze oproep om een naam te bedenken voor het gestrande schip op het schoolplein hebben we veel (34!) leuke en originele namen mogen ontvangen. Dankjewel daarvoor.

Uit al deze namen heeft een vakkundige jury tien namen gekozen. Omdat het een lastig karwei is om één naam te kiezen, hebben wij wederom de hulp nodig van alle kinderen van de Bloeikas. Het is namelijk tijd om te stemmen op de leukste, mooiste en origineelste naam. Vul hieronder het formulier in en stem vóór 4 juni op jouw favoriet. Degene die de naam met de meeste stemmen heeft verzonnen mag binnenkort het schip feestelijk dopen.

De naamgeving van het schip is een gezamenlijke actie van de Sint Jozefbasisschool, De Zandhope, Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ‘t Zand en omstreken (SSDA) en Dorpsraad ‘t Zand. Tijdens de actie om geld op te halen om een speelschip op het schoolplein te krijgen, hebben de SSDA en de Dorpsraad gezamenlijk het hoogste bedrag geboden om het schip een naam te geven. De SSDA en de Dorpsraad vonden het een leuk idee om de leerlingen van de Sint Jozefschool en De Zandhope een naam te laten bedenken. Naar aanleiding van deze oproep is een Top 10 van namen samengesteld.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info