Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten bedankt Jubileum comité ’t Zand 275

Afgelopen zaterdag 24 maart zijn de leden van het comité tzand275 in de jachthut van Sjer Slijkerman bedankt voor hun inspanningen om de viering van het 275-jarig bestaan van ’t Zand tot een groot succes te maken.
In een kort woordje memoreerde Ronald Bos namens de stichting Stimulering Dorpsactiviteiten de afgelopen 2 jaar. Gestart met de eerste voorbereidingen op 16 februari 2016 zijn er in het jubileumjaar uiteindelijk maar liefst 38 evenementen georganiseerd met daarnaast nog de jaarlijkse evenementen die het 275-jarig thema meekregen met als hoogtepunt de feestweek. Er waren vele spraakmakende evenementen, waarvan enkele al op herhaling gaan, straatbbq’s werden geboren of nieuw leven ingeblazen en ’t Zand kreeg een eigen triple en een eigen vlag.
De saamhorigheid onder de Zandtemers was groot, geschiedenis is geschreven, herinneringen zijn gecreëerd.
Namens de SSDA en de hele Zandtemer bevolking ontvingen alle leden van het comité een prachtige bos bloemen, een wekpotje “het zit d’rop” en een envelop met een zakenclub bon. Uiteraard was er ook een “het zit d’rop” potje en zakenclub bon voor comitélid Nadine Opgelder-van Diepen die na de feestweek met haar gezin naar Noorwegen is verhuisd. Als Nadine op enig moment weer in Nederland is zal ook zij nog een mooie bos bloemen ontvangen.

Op de foto Johan Linting, Bas Linting, Jeffrey Bleijendaal, Betty van Graas, Rob Deutekom, Joris de Haan en Quido van der Hulst van het comité tZand275 geflankeerd door Ronald Bos en Ingrid Pijnacker van de SSDA.

Jubileum comitee 275 jaar

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info