Stolperbasculebrug afgesloten 3-4 september

In de avond en nacht van vrijdag 3 september op zaterdag 4 september 2021 werkt WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de Stolperbasculebrug in de provinciale weg N248 in Schagen.

Een van de dekplanken ligt gedeeltelijk los en deze moet vervangen worden. Ook brengen we een nieuwe slijtlaag aan op de dekplank. Het onderhoud gebeurt in de avond en nacht om zo min mogelijk verkeershinder te veroorzaken.

Omleiding voor gemotoriseerd verkeer
Vanwege de werkzaamheden is de Stolperbasculebrug gestremd voor gemotoriseerd verkeer van vrijdag 3 september 20.00 uur tot zaterdag 4 september 06.00 uur.
De omleidingsroute loopt via de N9, N99 en de N249. Klik hier voor de omleidingsroute.

Bereikbaarheid voor Connexxion, (brom)fietsers en voetgangers
Op vrijdagavond rijden er nog enkele ritten van Connexxion lijn 152 via de Stolperbasculebrug. Wij zorgen ervoor dat de bus langs het werk op de brug kan rijden.
(Brom)fietsers en voetgangers kunnen ook gebruik blijven maken van de Stolperbasculebrug.

Scheepvaarthinder
Vanaf vrijdag 3 september 20.00 uur tot zaterdag 4 september 06.00 uur kan de brug niet bediend worden. Onderdoorvaart onder de brug is wel mogelijk (doorvaarthoogte 4.50 m onder de klep en doorvaarthoogte 4.30 onder het vaste deel van de brug).

Vervanging Stolperbasculebrug
De Stolpersbasculebrug staat op de nominatie om vervangen te worden in 2024. Tot het moment dat een nieuwe brug gebouwd is zorgt WaakSaam voor het onderhoud van de huidige brug. www.noord-holland.nl/stolperbasculebrug.

Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl

 

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info