’t Zand gaat voor glas

GLASVEZEL IN DE KERN: WIE HELPT ONS NOG OVER DE STREEP !!

We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Wie kent deze zinnen niet.
Het is de afgelopen weken meerdere malen in de hoofden van het organisatiecomité rondom de realisatie van glasvezel in de kern rondgezongen.

Wat is de situatie:
Officieel nog 58 naar de 300, maar met nog 20 deelnemers erbij, dan maken we een zéér, zéér grote kans dat glasvezel in onze kern gerealiseerd gaat worden. De formulieren druppelen nog steeds binnen, maar we hebben even een buitje nodig om de juiste groeispurt te maken.

Wat zijn de belangrijkste voordelen om nu glasvezel te realiseren:
 Door deel te nemen in deze actie heeft u een gratis aansluiting;
 Snel en krachtig, maar vooral stabiel internet;
 Indien voldoende deelname, gaat het op zeker door, onafhankelijk van alle andere dorpen en onafhankelijk van de buitenwijken en industrieterrein;
 Na 1 jaar abonnement vrij om van provider te veranderen, maar wel glasvezel in huis;

In de rondgang door het dorp hebben meerdere mensen aangegeven dat ze graag willen dat het glasvezel er daadwerkelijk komt, maar ze hebben zich nog niet ingeschreven.

Het comité doet een dringend beroep op de mensen die onverhoopt het formulier nog niet hebben kunnen inleveren of mogelijk zelfs nog in afwachting zijn dat het wordt opgehaald om zelf in actie te komen. Als het nog niet is opgehaald, dan is er sprake van een misverstand of storing in onze communicatie. Help ons en u zelf dan, door het formulier bij Adriaan Jongejan of Gerard Schouten in de brievenbus te deponeren.

Dus: Is er sprake van miscommunicatie, schrijf u in en breng het formulier bij de 2 genoemde personen. Mocht u het formulier kwijt zijn. Bel ons dan op 06-15022000.

En: Voor de mensen die een optie hebben genomen op een nieuwe woning in het nieuwbouw-plan ’t Zand Noord. Het is in dat geval geen enkel probleem om u bij Kabeltex in te schrijven. U krijgt dan ook de gratis aansluiting. Bel ons, zodat we u het verder uit kunnen leggen.

Uiteraard zijn we alle mensen die al wel hebben ingeschreven heel dankbaar!! Aan u allen hebben wij de kracht ontleed om deze poging door te zetten.
Op uw medewerking doen wij nog eenmaal een beroep. Kent u mensen die nog twijfelen, of mensen die in vorenstaande situatie verkeren, help ons door een beroep te doen op hun saam-horigheid en ons dorp middels deze unieke kans klaar te laten zijn voor de digitale toekomst.
Inleveradressen zijn: Adriaan Jongejan, Kanaalkade 61A of
Gerard Schouten, Mauritsstraat 11.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info