’t Zand gaat voor glas

En we gaan door !!

Beste mensen, we zijn er bijna. Nog 15 aanmeldingen en de planning voor het graven kan worden gemaakt. Op een van de laatste dagen van 2019 hebben we met een vertegenwoordiger van Kabeltex om tafel gezeten. Hij wil graag met zijn aannemer een planning maken voor maart-april a.s., om dan met het grondwerk in ons dorp te kunnen beginnen.

Maar ……………………we hebben nog 15 aanmeldingen nodig …………………………. om het benodigde percentage van 33,33% aan abonnementen (voor tenminste 1 jaar) te halen.

Help ons mee om de supersnelle faciliteit van glasvezel in ons dorp te krijgen. Meld u aan en BEL: Adriaan Jongejan op 06-14022000.
of Gerard Schouten op 06-22082974 zodat we de formaliteiten rond kunnen maken.

Mensen, laten we deze kans alsjeblieft met 2 handen aangrijpen. We krijgen er spijt van als het niet lukt en we weer achteraan in de rij komen te staan bij de grote monopolisten. Maar we krijgen nog meer spijt als binnenkort blijkt dat de internettoepassingen zodanig hard groeien dat onze oude kabels het niet meer kunnen bolwerken.

Help mee om het dorp van een mooie faciliteit te voorzien, door een nieuw netwerk aan te leggen en wij als bewoners op de toekomst zijn voorbereid.

 

Inleveren formulieren
Bel, als u het inschrijfformulier kwijt bent.
En vul hem anders in doe hem in de bus bij:
Adriaan Jongejan, Kanaalkade 61A of
Gerard Schouten, Mauritsstraat 11.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info