’t Zand gaat voor glas – En we gaan door !!

Op 16 september jl zijn we gestart met het ophalen van de inschrijfformulieren van de potentiele abonnees voor het nieuwe glasvezelnetwerk. Als projectgroep hadden we het idee dat we met 1 week al een hele slag zouden kunnen slaan, maar niets is minder waar.
Het is afgelopen week niet gelukt om bij een ieder langs te gaan. Dat wil zeggen, we zijn wel langs geweest, maar troffen heel vaak niemand thuis. Dus ook deze week en mogelijk komende week zult u nog benaderd kunnen worden met de vraag of u mee wilt doen aan het glasvezelproject.

We merken dat heel veel mensen de huis aan huis folder hebben gelezen en het inschrijf-formulier vaak ook klaar hebben liggen om in te vullen. Maar dat laatste is dan nog net niet gebeurd. Jammer, want daardoor zitten we op het ogenblik op de helft van het benodigde aantal van 300 inschrijvingen.

In 2017 waren er al zoveel mensen doordrongen van nut en noodzaak van het aanleggen van een glasvezelnetwerk. Hoe kan het dan dat het nu zo stroperig gaat?
Eind 80er jaren, toen de 1e computers veelal via PC privé projecten werden aangeschaft stond het internet nog in de kinderschoenen. Velen dachten dat dit internet wel mee zou vallen en eigenlijk geen toekomst had.
Nu 30 jaar later weten we wat er van gekomen is.
Internet is niet meer weg te denken. Het gebruik van internet gaat maar door en krijgt steeds meer nieuwe toepassingen. Logisch dat het oude netwerk van coaxkabels of telefoonleidingen na 40-50 jaar een keer vervangen moet worden. En dat kan nu, door middel van glasvezel.
Help mee om het dorp van een mooie faciliteit te voorzien, door een nieuw netwerk aan te leggen en wij als bewoners op de toekomst zijn voorbereid.

Inleveren formulieren
Om die reden roept de projectgroep u nadrukkelijk op om ons te helpen bij deze actie en het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij:
Adriaan Jongejan, Kanaalkade 61A of
Gerard Schouten, Mauritsstraat 11.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info