MarGrieten & Mannen

oktober 2013

‘Wat een geweldig resultaat’

Bedankt!

€ 1.486.127

‘Dat is het fantastische resultaat van editie 2 van Tour du ALS 2013! Dit is waar het evenement voor is bedoeld. Veel geld inzamelen voor de genadeloze ziekte ALS. En dat kan alleen door krachten te bundelen. Door het samen te doen! En dat gebeurde op 7 juni 2013! Het succes van die dag werd op zaterdagavond 21 september bekroont met een gezellig feest voor deelnemers, vrijwilligers en sponsoren!’

Bovenstaand bericht staat op de site van www.tourduals.nl. Wat een geweldig eindresultaat! En wat helemáál geweldig is: een bedrag van maar liefst € 59.000 hiervan werd door het team MarGrieten & Mannen ingebracht. De hoogste inbreng van een team!

Alleen van  dromen

Hier hadden de organisatoren van het team MarGrieten & Mannen bij de eerste bijeenkomst in januari 2013 alleen maar van kunnen dromen.  Dat er zó ontzettend veel mensen waren die in wat voor vorm van steun dan ook een bijdrage hebben geleverd aan dit resultaat.

Bedanken..

Onmogelijk is het om iedere sponsor, helper, doener of wat dan ook persoonlijk te bedanken. Daarom op deze manier: ALLEMAAL HEEL HEEL HEEL ERG BEDANKT!!!

MarGriet & Meiden: Martine, Olga, Margriet, Gatha en Agnes

Margrieten en mannen