’t Zand 275 update

Finales! Dat is waar het rond deze tijd om gaat. Ajax in de UEFA-cup, Feyenoord voor het kampioenschap, OG3NE bij het Songfestival, maar ook lokaal met bijvoorbeeld Sparta67 voor promotie. Qua feestjaar zijn we nog niet eens op de helft en duurt het nog even tot de finale; Eindjaarsgala in de Jonge Prins. Zover is het voorlopig nog niet en daarom hieronder een opsomming van de aanstaande festiviteiten.

27 mei: Jeu de Boules en het Visfestijn

2 geneugten waar de Zandtemers gek op zijn, worden met elkaar gecombineerd tijdens 1 gezellige middag en avond; sport & spel (Jeu de Boules) en versnaperingen (versgerookte vis i.c.m. een drankje).

De Jeu de Boules vereniging van ‘t Zand gaat ons leren het balletje te laten rollen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Een grote zandbak bij de Multitreffer zal het speelveld vormen. Geef je nu op op bij:

Het Visfestijn bij de Multitreffer is al succesvol gebleken in eerdere edities en daarom kan het ook niet uitblijven in het feestjaar. Rokende heren gaan u voorzien van heerlijke verse vis welke uiteraard voorzichtig weggespoeld kan worden met een klein drankje…

Het jeu de boules zal zaterdag 27 mei in de loop van de middag beginnen met direct aansluitend het visfestijn.

 

4 juni (Pinksterzondag): Heel ‘t Zand Bakt

Nee, het is niet gelukt om Andre van Duin naar ‘t Zand te halen, maar wel het letterlijk beproefde concept. De creatieve taartenbakkers (alle leeftijden zijn welkom) gaan strijden om de titel “Beste taartenbakker/ster van ‘t Zand e.o.”. Pinksterzondag 4 juni zal het een dag worden om te smullen bij Molen de Hoop. De taarten moeten worden afgeleverd tussen 11:30-12:00 en vanaf 14:00 zien we dan graag iedereen terug bij De Molen voor de prijsuitreiking door de zeer vakkundige jury.

Geef je nu op, want vol=vol, en dat doe je via taart.bijdemolen@gmail.com of bel naar Liesbeth Zeeman (06-37406058)

 

17 juni: Groot Zandtemer Jubileum Dictee

In het kader van de festiviteiten rondom het 275-jarig bestaan van ’t Zand organiseert de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en omstreken een ‘Groot Zandtemer Jubileum Dictee’. Het zal plaatsvinden in de gymzaal van de Multitreffer. De organisatie heeft alle Zandtemer verenigingen uitgenodigd om zich in te schrijven en dus deel te nemen. Heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan nu via ingridpijnacker@kpnplanet.nl om kans te maken op mooie geldprijzen voor je vereniging.

 

1 tot en met 9 juli: Feestweek

De tijd gaat toch wel heel erg snel, want de feestweek is al over enkele weken. Het beloofd een fantastische week te worden met sport, spel en entertainment voor alle leeftijden. Binnenkort meer informatie hierover.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info