Tas Transport een veelzijdig bedrijf

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de Zakenclub vier ondernemers die strijden om de felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 10 januari 2018 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2017 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Mondial Uitzend. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: Tas Transport.

 

Tas Transport heeft de drukste periode van het jaar achter de rug. Werkweken van zeventig tot tachtig uur zijn voor Frank Tas (42) in november en december eerder regel dan uitzondering. “We hebben het in deze periode extra drukte met transport van lelies en aardappelen, maar eigenlijk nemen al onze klanten in deze tijd van het jaar werk mee”, zegt Tas. “Alles lijkt tegelijk te komen. Het is een uitdagende periode!”

Genomineerde Tas Transport

Foto: André Sonderman

Het wagenpark bestaat onder andere uit grote en kleine trucks (truck en aanhangwagen), autolaadkranen (90 en 60 ton), open en dichte trailers (huif-, euro- en semi diepladers), uitschuiftrailers, kastenwagens, onderlossers, containerwagens, kip- en walk in floortrailer en meeneemheftrucks. Dit maakt Tas een veelzijdig transportbedrijf. “Dit jaar hebben we geïnvesteerd in een nieuwe dieplader. Hiermee kunnen we machines met een gewicht tot zestig ton vervoeren!”

 

Europa

Tas Transport heeft vier personen op kantoor zitten,  waarvan twee tot drie man bezig zijn met de planning. Dagelijks rijden er 22 ervaren chauffeurs op de weg en wanneer het nodig is dan neemt vader Leo ook plaats achter het stuur. “We komen regelmatig in Duitsland, België en Frankrijk, maar rijden door heel Europa. Wij verzorgen het transport naar waar de klant ons stuurt.” Voor Frank wacht een mooie bijkomstigheid in het nieuwe jaar. Per 1 januari is hij volledig eigenaar van het bedrijf. Kijk voor meer informatie op: www.tastransport.nl.

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info