Team M&M doet mee aan Tour du ALS 2015

In 2013 is er door een hele ploeg voor het eerst meegedaan aan de Tour du ALS. Vorig jaar was het een eenling die zich een weg omhoog baande tegen de Mont Ventoux. Dit jaar gaat er weer een ‘ploeg’ heen, namelijk het Team M&M.

Dit staat voor Team Margriet & Martin. Zowel Margriet Slijkerman als Martin Dekker, dorpsgenoten van ons, moesten vorig jaar hun strijd tegen de ziekte ALS staken en zijn beiden overleden. Dat heeft Gerard en Irene Schouten doen besluiten om nog één keer deel te nemen aan de Tour du ALS 2015. Zij vormen dan ook samen het Team M&M.
De wens is om dit jaar te lopen en te fietsen, dat wil zeggen: Gerard gaat een keer te voet omhoog en samen gaan ze op de fiets naar de top van de kale berg.
Dit alles om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Tour du ALS is op donderdag 28 mei 2015. Voor het broodnodige onderzoek is geld nodig en de deelnemers proberen dat geld met de deelname bij elkaar te sprokkelen. Team M&M vraagt uw steun om de sportieve uitdaging financieel te ondersteunen via de site
www.tourduals.nl en dan naar deelnemers, of http://deelnemers.tourduals.nl/member/enerischouten/

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info