Terugblik René Hoogland op Webike2changediabetes 2016

René Hoogland blik terug op een te gekke ervaring voor hem. “Na een periode van voorbereiding en training ben ik van 21 t/m 27 mei te mountainbiken geweest in de Pyreneeën. Dit was een flinke uitdaging in een hele mooie omgeving.”

“Samen met een groep van 30 bikers, waarvan elf Spaanse deelnemers ook met diabetes, hebben we deze barre tocht met goed gevolg afgelegd. Even een aantal feiten op een rij: zes etappes op de Mtb, snelheden van minimaal drie kilometer tot maximaal 65km p/u. Een afstand van 270km en +/-6500 hoogtemeters. Met de vijftien fondsenwervende fietsers hebben wij een totaal bedrag van: 47,996 euro opgehaald en mijn bijdrage aan dit geheel is: 3.313 euro. Dit bedrag heb ik bij elkaar gekregen door steun van de vele sponsors, die mijn inzet hebben gesteund en daar ben ik en de Bas van de Goor Foundation een ieder zeer dankbaar voor.”
René Hoogland heeft ook nog een uitgebreid reisverslag geschreven. Als u hier interesse voor heeft kunt u dit via de mail opvragen: rh.hoogland@gmail.com.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info