Theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè’ in Den Helder

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? Hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? 

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is “Wel winnen, hè!” een leuke en inspirerende voorstelling voor jou. Deze voorstelling gaat over het versterken van sportclubs en het begeleiden van (jeugdige) sporters. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waardoor prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train, musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). De regie is in handen van Aike Dirkzwager.

Vrijdag 21 maart 2014
Theater de Kampanje te Den Helder
20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 19.30 uur

De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van VWS, sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. De sportbonden en NOC*NCF bieden jou een hoge korting aan. Zo kost een kaartje slechts € 5 (normale prijs € 20). Bestel nu kaarten op: www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info