Timmerfabriek Doedens breidt verder uit

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 10 januari 2023 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2022 is gekozen en zo de opvolger wordt van Uw Slager Andringa. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Timmerfabriek Doedens.

Timmerfabriek Doedens heeft een gigantisch druk jaar achter de rug. De producent van houten kozijnen, ramen en deuren werkt normaal gesproken met levertijden van zes tot acht weken. “Op een gegeven moment liep dit op tot veertien weken”, zegt directeur Gert-Jan Mosch (47). “Gelukkig gaat het weer terug naar normaal en dat is goed.”

Het bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Drie jaar geleden kwam er al 725 m2 bij. Op 1 november jl. kocht Timmerfabriek Doedens de kavel van Aannemingsbedrijf M. Spil, dat bestond uit 1.675 m2 inclusief woning/loods en buitenterrein. “We liepen tegen onze limiet aan en we waren aan het kijken naar uitbreiding. Het is mooi dat we dit hebben kunnen kopen. We gaan volgend jaar het kantoor en de kantine verbouwen. Die zijn nodig aan een upgrade toe. Het is ook wel weer spannend. Gelukkig hebben we een vaste klantenkring opgebouwd. Dat wordt gelukkig niet minder, eerder meer. Dat is het kapitaal van ons bedrijf.”

 

Plezier

Het bedrijf vindt het een eer dat ze genomineerd zijn voor de ondernemersverkiezing. “Dit is nu de derde keer sinds ik bij Doedens werk”, zegt Mosch. “Het is altijd weer een blijk van waardering als je door collega-ondernemers wordt genomineerd.” Tevreden is Timmerfabriek Doedens ook op het personeelsbestand. “We hebben een mooie club, dat goed op elkaar is ingespeeld. Ze hebben een hoog kwaliteitsbesef. We hebben ook bijna geen verloop en daar zijn we trots op. Onze werknemers gaan met plezier naar hun werk.”

Kijk voor meer informatie op: www.timmerfabriekdoedens.nl.

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info