Team Margriet&Martin neemt deel aan Tour du ALS 2015

Team Margriet&Martin, bestaande uit Irene en Gerard Schouten, gaan donderdag 28 mei deelnemen aan Tour du ALS 2015. Deze dag gaan ze de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen. “Samen stappen en trappen we ALS de wereld uit”, aldus Irene en Gerard.

Om het benodigde geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS organiseren ze twee evenementen. Zo wordt zaterdag 11 april een koffie met appeltaart-meeting gehouden. Op het dorpsplein bij de Spar wordt iedereen uitgenodigd om tijdens een moment van rust van een kopje koffie/thee met appeltaart te komen genieten. De koffie/thee met appeltaart kost € 3,- en een hele appeltaart kost € 20,- (tenminste twaalf punten). De opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel. Mocht het koffiedrinken die dag niet helemaal uitkomen dan men dus ook een overheerlijke ‘oma Jopie appeltaart’ kopen en later in dat weekend van de appeltaart genieten. Om teleurstelling te voorkomen dient de appeltaart dan besteld te worden bij de familie Schouten, tel. 0224-593230 / 06-27392357.

Spinning- en Zumba-marathon
In samenwerking met sportschool Multifit, die de fietsen ter beschikking stelt en sporthal Multitreffer die de ruimte beschikbaar stelt, organiseren Irene en Gerard zaterdag 25 april van 13.30 tot 16.30 uur een spinning- en Zumba-marathon. Onder leiding van onder andere Bert Groot kunnen de deelnemers drie uur spinnen of één tot anderhalf uur Zumba beoefenen. Fietsen en Zumba-les zijn voor € 10,- per uur te huur/koop.

Opgave kan in sportschool Multifit of via de mail: g.schouten21@kpnplanet.nl of telefonisch 0224-593230 / 06-27392357. Betaling kan op 25 april plaatsvinden.

“Help ons om het geld voor broodnodige onderzoek bij elkaar in te zamelen. Dit kan ook middels de site van de Tour du ALS, via de link: http://deelnemers.tourduals.nl/team/74/donaties/
Uiteraard kan men ons ook persoonlijk benaderen.”

Irene en Gerard Schouten, Mauritsstraat 11, ‘t Zand

Tour du ALS 2015

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info