Tweede leven voor inventaris

Het bestuur en de organisatie van gemeente Schagen zitten weer in één gemeentehuis. Met flexplekken en 70% bezetting. Niemand heeft nog een eigen kastje of bureau. Dus is er meubilair over. Hoewel al eerder materiaal was weggegeven via de Schager Uitdaging, gaat er nu weer materiaal gratis de deur uit.

Omdat het kantoor aan het Westerpark niet meer door de gemeente wordt gehuurd, is daar inventaris over. Alles wat de gemeente heeft, is in feite van heel Schagen. Dus willen we overtollig materiaal eerlijk verdelen onder zoveel mogelijk verenigingen. De Schager Uitdaging regelt dit, het gemeentelijk materiaal wordt via de Schager Uitdaging aangeboden.

Schager Uitdaging
De Schager Uitdaging doet een oproep aan verenigingen om vooral te komen kijken op het kijkmoment op 10 april:
“Heeft u als vereniging nog tafels, stoelen of kasten nodig? Gemeente Schagen biedt straks via ons haar overtollige inventaris aan u aan.”

Wanneer en waar
Op 10 april tussen 17-19 uur is er een kijkmoment op het Westerpark 20 in Schagen. Als vereniging kunt u daar ter plekke aangeven waar u aanspraak op wilt maken. Geven meerdere verenigingen aan bij hetzelfde item dat zij dat graag willen hebben? Dan volgt een blinde loting. Het is dus niet ´Wie het eerst komt, wie het eerst maalt´.
Op 21 april van 17-19 uur kunt u de spullen komen halen.
Adres: Westerpark 20, Schagen

Open dag gemeentehuis
Bent u nieuwsgierig geworden naar het verbouwde gemeentehuis aan de Laan? Op 20 mei van 10-14 uur is er een open dag!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info