Uitgedost in het oranje de baan op 🎾

Het leken de straten van Hamburg, Berlijn en Leipzig wel op vrijdagavond 28 juni bij de Ladies Night in ’t Zand. De uitverkochte avond met bijna drie elftallen aan enthousiaste dames gingen de baan op. Met een divers aanbod van niveau, van beginner tot gevorderde, werden er per deelnemer twee tenniswedstrijdjes gespeeld, een potje flessenvoetbal en werden er tennisballen door het voetbalzeil geslagen.

De avond was opgedeeld in een tweetal teams, waarbij Anita & Nanda met een ruime overwinning in poule 1 als winnaars uit de bus kwamen. Zij kunnen hun tennisoutfit verder professionaliseren bij Bart Langedijk met de gewonnen cadeaubon. Ook streken Anita & Nanda de meeste games op in één wedstrijd, van maar liefst 10 gewonnen games. In poule 2 werd het spannend, Sanne & Sofie gingen gelijk op in punten met Sanne & Esther. De onderlinge wedstrijd bepaalde de eindstand met als winnaars Sanne & Sofie, waar ook zij voor het komende tennisseizoen nog een paar leuke items bij Bart Langedijk kunnen scoren.

De avond werd afgesloten met een Aperol Spritz voor alle deelnemers en het bleef nog gezellig tot in de late uurtjes. De derde helft werd door iedereen gewonnen.

Namens de organisatie van de Ladies Night 🎾

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info