Unieke samenwerking tussen gemeente Schagen en Bijzonder Leuke Plekken

Gemeente Schagen en Bijzonder Leuke Plekken zijn een unieke promotionele samenwerking aan gegaan. Gezamenlijk is er een fietsroute gemaakt om unieke plekken onder de aandacht te brengen. In gemeente Schagen is gekozen voor  de Geluksplekken. Wethouder Hans Heddes: “Geluksplekken vertellen een bijzonder verhaal en nodigen je uit iets te doen dat bijdraagt aan geluk van jezelf en/of de mensen om je heen. De inwoners van gemeente Schagen hebben een aantal Geluksplekken gekozen, die zij graag met bezoekers willen delen. Een aantal van deze plekken zijn nu verbonden door een fietsroute. Vandaar dat deze route ‘Rondje Geluk’ heet.”

Fietsroute ‘Rondje Geluk’

Tijdens de Alkmaar Wandel4daagse wordt de fietsroute ‘Rondje Geluk’ en daarmee gemeente Schagen, onder de aandacht gebracht van duizenden wandelaars, die voornamelijk uit Noord-Holland komen. Op de eerste dag van de wandelvierdaagse op 19 juni staat Bijzonder Leuke Plekken op de wandelbeurs. Ter promotie wordt er een fietsroute boekje uitgedeeld waar ‘Rondje Geluk’ ook in staat.

 

Over Bijzonder Leuke Plekken

Sommige plekken mogen mensen niet missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen en beleven. Maar ook omdat er bijzondere mensen werken; Bijzonder Leuke Plekken. Het aanbod varieert van een bakkerswinkel met molen in een pittoresk dorpje tot een hippe designwinkel op een oud industrieel terrein. Zowel de locaties als de activiteiten zijn bijzonder. Er is voor ieder wat wils! Achter elk product zit een verhaal, dat de betrokken medewerkers graag vertellen. Het doel van Bijzonder Leuke Plekken is om meer bekendheid te geven aan sociale ondernemingen en aan de mensen die er werken.

 

Voor meer informatie

Rondje Geluk is te vinden op: www.bijzonderleukeplekken.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info