Update ’t Zand 275

Pfff week 50 alweer. Wat gaat het allemachtig hard zeg. Het is al bijna 2018 en dus is het feestjaar bijna voorbij. Als comité zijnde is het gevoel dubbel, want we hebben een fantastisch jaar achter de rug, maar we zijn ook wel een beetje blij wanneer het erop zit, want we zijn toch alweer bezig vanaf half februari 2016; bijna 2 jaar dus…

Maar goed dat klinkt allemaal zo negatief en dat is helemaal niet nodig, want alle evenementen zijn een groot succes en dat gold ook weer voor het evenement van afgelopen zaterdag (Levend Monopoly) én vast ook wel voor de 2 aanstaande evenementen (275 biljarttoernooi en Eindejaarsgala).

Levend Monopoly
Het was in 1 woord ‘geweldig’ afgelopen zaterdag in de Multitreffer. Aangekondigd als het verrassingsevenement konden we vorige maand eindelijk bekend maken dat we levend Monopoly zouden gaan spelen op een bord van 10 meter bij 10 meter die volledig was aangepast op ons mooie dorp ‘t Zand. Onze straten, onze bedrijven en ook onze bank!

Er werd gespeeld in potjes van max. 2 uur waarin werd gestreden door 4 teams van 5 personen. De dag duurde van 10:00u tot en met 23:00 en dat betekent dat er 24 teams en daarmee 120 personen tegen elkaar hebben gestreden. Een prachtige opkomst dus weer! De uiteinde winnaar was het team “Let op je zeep in de gevangenis” met een eindkapitaal van 11.314 Zandtemer florijnen.

Hierbij willen we onze dank uitbrengen aan alle sponsors, De Multitreffer en natuurlijk ook Marjolein en Jeroen voor het kartrekken van dit geslaagde evenement!

Het spelbord is overigens te huur bij de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten (SSDA) voor je eigen evenement.

En vanuit het Monopoly-spel gaan we door naar de laatste 2 evenementen van dit jaar

  • 12 t/m 16 december: 275 Biljarttoernooi
  • 30 december: Grootse afsluiting – Eindejaarsgala

 

Biljarttoernooi 275 jaar ‘t Zand (12 t/m 16 december)

Een groot biljarttoernooi (10 tafels, 240 deelnemers en 34 poules) ter ere van 275 jaar ’t Zand op een bijzondere locatie; namelijk Bollenoord ’t Zand. Het publiek kan vanaf de zijkant mee kijken, maar ook van boven! Het toernooi wordt afgewerkt vanaf aanstaande dinsdag 12 december tot en met zaterdag 16 december. Dinsdag wordt het toernooi om 12:30u feestelijk geopend, dus kom vooral langs!

 

We wensen alle deelnemers heel erg veel succes en bovenal veel plezier. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom, want elke vorm van aanmoediging juicen we toe.

Bijvoorbaat dank aan alle sponsors, Bollenoord en natuurlijk ook de vrijwilligers van de organisatie van dit nu al geslaagde evenement!

 

Grootse afsluiting – Eindejaarsgala (30 december) – KAARTVERKOOP IS GESTART

Je mag dit niet missen. Niet alleen, omdat het, het laatste evenement is van het feestjaar, maar ook omdat je je mede-Zandtemers er nog nooit zo uit hebt gezien. We sluiten het feestjaar van 275 jaar ’t Zand af met een eindejaarsgala in de grote zaal van De Jonge Prins m.m.w. de Woudrukkers (verkozen tot dé feestband van Nederland).

 

Het zal een geheel verzorgde avond zijn waarbij de drankjes en hapjes all-in zijn voor de prijs van 27,50 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de deur. Er zal een heuse cabaretvoorstelling worden gegeven door een 7-tal Zandtemers in de vorm van cabaretgezelschap Zeer Oud Zeer (Z.O.Z.).
Tijdens deze voorstelling zal de toegangsdeur gesloten zijn en dat geldt ook voor de bar.

Daarnaast kun je bij binnenkomst op de foto gezet worden (met je partner), zodat je ook nog een mooi aandenken hebt.

 

Het is dus een gala en dat betekent dat er een dresscode geldt. De heren in pak/smoking en de dames in een flitsende galajurk. Indien je niet voldoet aan de dresscode dan zal er aan de deur een entree-opslag zijn van 5 euro.

 

De zaal zal open zijn om 19:45u en deze zal, net als de bar, weer sluiten om 20:30u, want dan start de cabaretvoorstelling. Om 21:00 gaan de entree en de bar weer open waarna de Woudrukkers voor het verdere entertainment zullen zorgen.

De kaartverkoop is nu gestart en zijn verkrijgbaar bij De Jonge Prins en de comitéleden!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info