Van de Voorzitter

Beste leden,
Het seizoen 2020 – 2021 nadert zijn einde. Het was door corona een raar seizoen dat eigenlijk nooit echt is begonnen. Gelukkig zijn er vanaf afgelopen week wat versoepelingen in de regels waardoor binnensport weer is toegestaan. Zodoende kan er toch nog een paar keer gespeeld worden. Als je nog een balletje wilt slaan dan is dat nog mogelijk op dinsdag de 25ste en vrijdag de 28ste vanaf 20 uur. Wel even aanmelden op de DOKO-app.
De seizoensafsluiting die we voor 30 mei hadden aangekondigd komt te vervallen, met de afstandsregels die nu nog gelden komt dat te vroeg.

Om het “gemis” aan tafeltennis een beetje goed te maken starten we het nieuwe seizoen eerder: de zaal gaat vanaf dinsdag 3 augustus weer open.
Dan hebben we ruim de tijd om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De najaarscompetitie begint in de week van 20 september.  Over de teamindeling voor het nieuwe seizoen zal Sandra nog een berichtje sturen in de app.  Voordat de najaarscompetitie van start gaat spelen we nog de clubkampioenschappen 2021 die we nog tegoed hadden. Die staan gepland op zondag 12 september. Noteer die datum alvast in je agenda.

De Algemene Ledenvergadering houden we – net als vorig jaar – in augustus  en wel op vrijdag 27 augustus.  Hopelijk kunnen we dan wat meer melden over de bouw van de nieuwe sportzaal. Inmiddels heeft de gemeenteraad  met de bouwplannen ingestemd en zoals het er nu naar uitziet zal de bouw in het voorjaar van 2022 gaan starten. De ALV willen we afsluiten met een gezellige borrel en hapjes om het nieuwe seizoen op een gezellige manier in te luiden. Hierover volgt t.z.t. nog nader bericht. Voor die tijd ontvangen jullie de LET met de agenda en alle stukken via de mail.

Al met al was 2020-2021 een seizoen om snel te vergeten. Alles is erop gericht om na de zomer weer een frisse start te maken en hopelijk heeft iedereen er dan weer zin in. Tijd om onze sport  weer op de vertrouwde manier te kunnen beoefenen zonder beperkingen. Gelukkig ziet het vooruitzicht er goed uit!

Voor nu wens ik iedereen alvast een prettige en onbezorgde vakantie en ik hoop jullie allen weer gezond en wel terug te zien in het nieuwe seizoen.

Nico

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info