van de Voorzitter

Er is nieuws van het DOKO-front, want de tafeltennis gaat weer beginnen.
Vanaf a.s. dinsdag 3 augustus om 20.00 uur kan er getraind worden o.l.v. Ron Jimmink. De trainingen van de jeugd zijn in het vervolg ook op dinsdag en beginnen op 17 augustus, van 19 tot 20 uur.

Vanaf volgende week kan er ook weer door de senioren op de vrijdagen gespeeld worden, vanaf 20 uur. Als je op vrijdagavond een balletje wilt slaan meld je dan even aan in de DOKO-app zodat je kunt zien of er meer liefhebbers zijn. De sleutel van de zaal kan de eerste drie weken in augustus vanwege de vakantie van Sandra opgehaald worden bij Ton Muller (Oude Rijkweg 101), daarna is Sandra weer terug van vakantie en ligt de sleutel weer op de vertrouwde plaats.

Ook belangrijk: op vrijdag 27 augustus vindt de algemene ledenvergadering (ALV) plaats om 20 uur in de gymzaal. Noteer die ook alvast in je agenda, want dan wordt je weer helemaal bijgepraat met alle ontwikkelingen, zoals het jubileumfeest en de aanstaande verbouwing van de sporthal. We sluiten de ALV dit jaar af met een feestelijk hapje en drankje om een beetje te vieren dat we weer “gewoon” mogen tafeltennissen. Kom dus vooral naar de ALV. Je krijgt de traditionele LET met de vergaderstukken via de mail toegestuurd. Als bestuur hebben we weer zin in het nieuwe seizoen en we hopen dat iedereen weer zin heeft om te gaan tafeltennissen.

Nico

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info