Van Dik Hout & Flair in Sporthal Multitreffer

Op zaterdag 7 juli 2018 komen “Van Dik Hout” en “Flair” terug naar Sporthal Multitreffer. 20 jaar geleden, mei 1998, stonden ze al eens op het podium van de Multitreffer en nu, anno 2018, gaan ze dit nog eens dunnetjes overdoen.

De hits “stil in mij”, ”Alles of niets” en “Laat het los” of de Hits van Flair “Oh middernacht”, “A si” en “Bomba”, zullen zonder twijfel de avond passeren en u mee nemen naar vervlogen tijden. MultiEvents zal ism Stand by Productions een fantastische avond organiseren voor jong
en oud en de Multitreffer weer ouderwets op zijn grondvesten doen trillen. Op 7 juli zal de Multitreffer weer worden omgebouwd tot een grote popzaal met groot podium, voldoende horeca en geweldige muziek. Ook een feest van herkenning voor degene die 2 decennia geleden ook aanwezig waren.

De hoofdact Van Dik Hout treedt op onder de rook van Den Helder waar hun roots liggen, de eerste stappen in de popgeschiedenis werden vanuit Den Helder gezet en daarvan uit werden ze de nationale topband die ze nu nog steeds zijn. Flair is zeker ook geen onbekende in ’t Zand en stond dus al eens in het voorprogramma bij Van Dik Hout. Stuk voor stuk rasartiesten met een behoorlijk breed repertoire. Met Zandtemmer Peter Smit achter de drums heeft Flair ook met ’t Zand een bijzondere band.

De Dj die de avond zal afsluiten is de lokale Dj Danny Gouda. Danny Gouda, Zandtemmer en actief in verschillende besturen en verenigingen maar vooral muziekliefhebber en dus Dj. Vele stijlen zijn Danny niet onbekend en ongetwijfeld zal hij de avond op gepaste wijze naar een ongekend einde knallen.

De kaartverkoop is al in volle gang en de helft van de kaarten is inmiddels verkocht, wil jij er bij zijn wees dan snel en verzeker jezelf van een memorabele avond. Kaarten zijn te koop via een link op www.multitreffer.nl of als u liever een fysieke kaart wilt in Sportcafe ’t zand in Sporthal Multitreffer ’t Zand. (Bel voor openingstijden tel 0610922014).

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info