Vanavond informatieavond over glasvezel in ’t Zand

Glasvezel kan in een netwerk worden aangelegd om voor iedereen, ook in de buitengebieden, een snel en betrouwbaar internet mogelijk te maken. In september worden informatieavonden gehouden, waarin meer wordt uitgelegd over glasvezel in Schagen. Vanavond is er een informatieavond in De Jonge Prins, aanvang: 19.00 uur.

Snel en betrouwbaar internet met glasvezel. Het kan als 40% van de inwoners van Schagen hier voorstander van is. Ook bedrijven kunnen mee doen. Want glasvezel zorgt er voor dat er altijd internetverbinding is, nooit meer traag. Niet alleen internet, ook telefoon en televisie kunnen via glasvezel.

Samen met E-Fiber, het bedrijf dat de glasvezel wil aanleggen, voeren de gemeente campagne voor de aanleg van glasvezel. De informatiebijeenkomsten beginnen in september, op diverse momenten en verschillende locaties in de gemeente. Uiteraard wordt tijdens de bijeenkomsten meer uitgelegd over glasvezel en de aanleg ervan. E-Fiber vertelt hoe het aanbod van het alles-in-een pakket in zijn werk gaat, welke keuzes er zijn, wat het de mensen oplevert en beantwoordt uiteraard alle vragen.

Data
Alle avonden zijn vanaf 19.00 inloop, start 19.30 uur tot 22.00 uur. Hieronder volgt het overzicht.
8 september De Jonge Prins in ’t Zand
13 september Gemeentehuis Schagen
14 september Gemeentehuis Schagen
15 september Dorpshuis De Kastanjeboom in Dirkshorn
21 september Dorpshuis De Uitkijk in Sint Maartensbrug
22 september Dorpshuis Warmenhuizen
27 september Dorpshuis Callantsoog
28 september Igesz in Schagen (voor ondernemers)
4 oktober Clusius College in Schagen
5 oktober Dorpshuis Ahoj in Tuitjenhorn

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info