Verkiezing ondernemer van het jaar 2021

Ondanks de lockdown heeft Zakenclub ’t Zand besloten de jaarlijkse Zandtemer ondernemersverkiezing door te zetten. Omdat een fysieke bijeenkomst niet kan, wordt het een online receptie.

Net als in andere jaren zijn er vier genomineerden: De Boer Brommobielen (heette voorheen Carteam/Garage A. de Boer), The Travel Company You & Me, Slager Andringa en Spar Nielsen. Zij maken kans op de Vakprijs en de Juryprijs. De winnaar van de Vakprijs wordt bepaald aan de hand van de stemmen die zijn uitgebracht door leden van ZakenClub ’t Zand. Voor de Publieksprijs kan iedereen stemmen.

Men kan zijn favoriete kandidaat ondersteunen door te stemmen via onderstaande link. Uiteraard mag er persoon maar een keer gestemd worden. Stemmen kan tot en met dinsdag 4 januari 24.00 uur. Verder stellen in de editie van 31 december van het Schager Nieuwsblad de genomineerden zich aan de lezer voor. (Tevens te lezen op deze site – red.)

Stemmen voor de publieksprijs kan via https://www.rodi.nl/regio/schagen/281175/zandtemer-ondernemersverkiezing-gaat-door

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info