Vernieuwde gemeentehuis weer open

Het vernieuwde en flink vergrootte publiekscentrum aan de Laan 19 in Schagen is geopend. Het publiekscentrum werkt voortaan altijd op afspraak.

Het is geen vrije inloop, maar belangstellenden kunnen uiteraard wel een kijkje nemen. Voor iedereen die het vernieuwde gemeentehuis geheel wil zien, is er een open dag op zaterdag 20 mei, van 10.00 tot 14.00 uur.

Sluiting in Tuitjenhorn
Het tijdelijk gemeentehuis in Tuitjenhorn is gesloten. Alle gemeentelijke dienstverlening verhuist naar Schagen. Dat duurt tot maandag 27 februari. We blijven wel telefonisch bereikbaar. Bij specifieke onderwerpen kan niet doorverbonden worden. Dan bellen we later terug. De klantcontacten op het Westerpark voor Werk & Inkomen blijven tot 1 april, deze locatie blijft buiten de verhuizing. In het publiekscentrum aan de Laan 19 is alle gemeentelijke dienstverlening te vinden: Burgerzaken, Bouwzaken en Werk & Inkomen, (deze laatste vanaf 3 april). Daarnaast is het kantoordeel verbouwd, zodat meer mensen kunnen werken. Het kantoorpand aan het Westerpark hoeft na de verhuizing niet meer gehuurd te worden door de gemeente.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info