Voetbalquiz Geel Zwart neemt maatregelen

De organisatie van de Geel Zwart voetbalquiz neemt drastische maatregelen.
Er komt op 9 juni zeker een nieuwe winnaar.

Na grote animator en organisator Ton Smakman doet nu ook John van Woesik binnen de organisatie een klein stapje terug. Van Woesik was vanaf de oprichting betrokken bij de quiz. Hij wist altijd met zorg de mooiste vragen tevoorschijn te toveren. Vooral in het bedenken van de eerste vraag van de quiz, die altijd over de kampioen van de eredivisie van afgelopen seizoen ging, had hij het grootste plezier. Meestal ging dit over zijn club Ajax. Maar of dat dit jaar ook zo zal zijn wordt vanaf nu bepaald door een ander. Gelukkig blijft hij achter de schermen nog wel zijn werkzaamheden voor verrichten.

De organisatie heeft namelijk niemand minder dan Dennis den Dulk gestrikt als vragenmaker. Afgelopen jaren was deze man ongenaakbaar en heeft de quiz menigmaal gewonnen. Dulk is benoemd tot hoofd van de vragencommissie. Een commissie die verder uit een onbekend aantal personen bestaat die in diepste geheim al weer een heel jaar bezig zijn met het opstellen van de vragen.

Wij verwachten ook dit jaar weer een gevarieerd gezelschap achter de knoppen. Naast spreekstalmeester Don Schilder mogen uiteraard de vaste deelnemers zoals Cees Lap en…. (wie zal hij dit jaar weten te strikken), Marius Troost en … ( of toch maar weer met Lap), Erik Deutekom en … De Ruigerokken, De gebroeders Broersen enzovoort niet ontbreken. Want de titel is immers vacant en waar Dulk er altijd met kop en schouders bovenuit stak waren deze deelnemers altijd aan elkaar gewaagd.

De organisatie hoopt daarnaast ook dit jaar weer op vers bloed. Zelf denken wij hierbij aan mooie duo’s zoals het herenigde spitsenduo Bleijendaal/Tas, of Trainer Kuut en begeleider Van Klink. Maar ook uniek zou kunnen zijn een duo van de oud-voorzitters Noppen/De Wit om maar eens wat te noemen. We hopen dat ze zich inschrijven en meedoen.
Kortom de strijd om de titel zal op vrijdag 9 juni net zo spannend worden als die om het kampioenschap van de eredivisie. Denk je nu ook dit is wat voor mij, of heb jij in jouw ploeg ook iemand zitten die zogenaamd alles weet. Geef hem/haar dan samen met een partner op voor de quiz via voetbalquiz@geelzwart.nl. Wees er op tijd bij, want vol is vol.

Groeten Quizmaster
Hans Visser

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info