Voor ieder wat wils tijdens Zandstock

Aankomend weekend is het zover! Zandstock 2022 staat voor de deur. Na twee jaar afwezigheid mag het eindelijk weer. De organisatie is al die tijd bezig geweest met voorbereiden, maar helaas werd het door corona afgelast.

Dit jaar probeert Zandstock iets nieuws. Het dorpse, gezellige en sfeervolle karakter blijft, maar er zijn wel wat wijzigen. De Palmstage komt te verdwijnen. Na twee coronajaren hebben we besloten om deze stage (vooralsnog) te laten voor wat het is, maar de vrijdagavond is daarvoor in de plaats gekomen.

2019 was kenmerkend door de Silent Disco van dat jaar. Dit grote succes verdiend een eigen avond. De avond vind plaats in de Beuk. Er zijn drie verschillende muziekstijlen te horen. De bezoeker kan zelf tussen de verschillende kanalen kiezen.

De tijd veranderd, zo ook de vraag. Zandstock wilt aan die vraag voldoen en daarom is er dit jaar voor gekozen om de zaterdag in te delen met meer dj’s. Zowel de Boom (mainstage) als de Beuk (secondstage) staan in het teken van dj’s. Headliner voor deze avond is Kris Kross Amsterdam. Het Amsterdamse trio heeft al vele hits op hun naam staan. Verdere grote namen zijn: Freddy Moreira, Team Rush Hour en DJ Jean. De Boom wordt afgesloten door Rave van Fortuin. Zaterdag zijn de poorten vanaf 19:00 uur geopend.

Zandstock is familiedag. Het is de bedoeling dat jong en oud kunnen genieten van een dagje uit. Zondag staat dan ook in het teken voor jong en oud. Zondagochtend start er een kerkdienst, gevolgd door Stockoud. Dit evenement is speciaal voor alle senioren en is, door het grote succes van de afgelopen jaren, verhuisd naar de Boom (mainstage). Het evenement is geheel gratis en de muziek wordt verzorgd door Anna & Irma en Ouderentour. De poort gaat om 10:45 uur open en om 11:00 uur begint het uur durende programma.

’s Middags start het evenement om 15:00 uur. Op de Boom staan deze dag o.a. Sloper, Scrum en the Stones Sessions. Bandjes met een gevarieerde stijl en dus voor ieder wat wils. Tussen de bands door laat Jo vd Bron de vrolijke noot horen. In de Beuk staan o.a Johnny 500, Praia del Sol en Bakero. De Zandtemmer is al sinds jaren de afsluiter van Zandstock.

Op het terrein zijn activiteiten te vinden voor kinderen. Kinderen zijn, tot en met 12 jaar, gratis. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens bij Foodstock. Verschillende eetgelegenheden staan daar verzameld. Nieuw dit jaar zijn de munten. Na enkele jaren digitaal hebben we besloten om weer terug te keren naar de muntjes.

Kaarten kosten voor de zaterdag of zondag €22,50. Een weekend ticket heb (za/zo) heb je al voor €37,50 en een echte diehard heeft een lang weekend (vrij/za/zo) al voor €42,50. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen bezoekers deze nog bij de kassa kopen tegen een toeslag van €5,00

Kijk voor alle informatie op www.zandstock.nl of download de APP!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info